KVALITET & MILJÖ

SOFQ är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Detta innebär en extra trygghet för dig som kund, för miljön och hjälper oss leverera högsta kvalitet

KVALITET- OCH MILJÖLEDNINGSSARBETE HOS SOFQ

SOFQs ledning har lång erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete och ständiga förbättringar baserade på ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö) samt hållbarhetsfrågor.

När vi nu utvecklar ny verksamhet är denna erfarenhet betydelsefull för att uppnå den kundtillfredsställelse som krävs för framgång på marknaden. Som första steg har vi därför auktoriserat oss som Servicepartner (Almega) och certifierat oss enligt ISO 9001 och 14001.

Vägledande är vår verksamhetspolicy med vision, värdegrunder och riktlinjer för kvalitet, kompetens, arbetsmiljö och strategier. Vi är känsliga för kundomdömen och risker i tjänstens utförande. Vi drivs av att se och förebygga risker och att kunden rekommenderar oss.

Lagkänsla och att knyta kompetent personal till oss är också spännande sidor i vår verksamhet. Efterlevnad av GDPR och tillämplig miljölagstiftning är en självklarhet.

Recensioner på Google
5/5