BEMANNING

Uthyrning av personal

Behöver du kortsiktig eller långsiktig personal vid exempelvis sjukdom, semester, glapp mellan anställningar eller mindre arbetstoppar? SOFQ är då svaret till dig.

Vi är ett team av individer som har haft flera olika funktioner inom företag som representerar ett stort utbud av branscher. Vi vet vilka behov som finns i respektive branch, vilka kompetenser som gör den stora skillnaden och hur pass viktig flexibiliteten är. Vi vill inte att Du ska behöva slösa bort tid på annonsering och krångliga anställningsprocesser – det gör vi på SOFQ. Vår arbetsmodell bygger på att göra distansen mellan kontakttillfället och leveransen av personal mycket kortare – och den är kostnadseffektiv. Våra bemanningsalternativ är skräddarsydda för att passa just Ditt behov.

Lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av kundanpassade bemanningstjänster och lösningar som förenklar vardagen för ditt företag. Det gör att vi känner till din verksamhet och vilka behov som finns inom bemanning och rekrytering. Med en gedigen erfarenhet från branschen ser vi till att matcha det du söker.

Heltid, deltid, eller per timme?

Varje uppdrag är unikt. Precis som varje enskilt behov. Därför kan vi bemanna personal på heltid, deltid eller per timme. Vilken typ av bemanning som än passar din verksamhet anpassar vi alltid lösningen efter ditt resursbehov. På så vis kan du känna dig trygg med att du får den bästa möjliga lösningen.

Vi vet hur viktigt det är att koppla ihop rätt person till rätt plats och med rätt tidpunkt och vårt team är mycket framgångsrika i matchningsprocessen.

shutterstock_178760579
Läs mer om

Lokalvårdare

Våra lokalvårdare har lång erfarenhet av kontorsstädning och storstädning av olika slag som är anpassade efter ditt företags behov.

Samtliga är SRY utbildade och innehar ID 06. Vi hyr ut städpersonal för både ordinare, daglig lokalvård och specialstädning i unika miljöer.

*Hyrs på heltid, deltid eller timmar

*Ingen startavgift eller bidningstid

*Vi kan hjälpa till med kort varsel

reception
Läs mer om

Receptionist

En receptionist är ett företags ansikte utåt. En receptionist är oftast den som pratar med potentiella kunder först och bokar in möten. Deras sätt att prata och servicemindedness kan bli avgörande för kundens nästa steg och för känslan som skapas om företaget. Våra receptionister har veteranvana inom konstorsservice och beteenden, och de har ett stort sinne för detaljer. SOFQ hjälper dig att hitta en receptionist som passar just ditt företags behov.

 

shutterstock_712414813
Läs mer om

Mötesbokare

Våra mötes- och besöksbokare arbetar med leadsgenerande telemarketing och bokar din säljmöten- och besök.

Målet är att hjälpa Dig skapa de allra bästa förutsättningarna för din verksamhet.

 

 

 

 

 

shutterstock_1261849543
Läs mer om

Dayporter

Dayporter ansvarar för att ett företag ser snyggt ut och presenteras för allmänheten. Ordning i kontor/konferens och även en extra hand vid ett event mm. På alla arbetsplatser finns det sysslor man inte hinner med -det kan handla om att plocka ur och i diskmakiner till att vattna blommor. Därför erbjuder SOFQ en dayporter som hjälper företagen med det lilla som inte man har tid med men som kan ha en stor betydelse för det stora hela.

 

Uthyrning
Läs mer om

Eventplanerare

Är det dags att planera inför en eller flera stora event, där strategisk planering och uppföljning inte hinns med av er nuvarande personal? Vilken tur att vi finns! Vi ser till att sätta företagets mål i fokus och strukturerar upp, utformar, korrigerar och följer upp inför alla dess olika event, stora som små! Vi finns där när ni behöver oss, bara ett mail bort.

 

105
Läs mer om

Vaktmästare

Vaktmästeri  sköter de dagliga vaktmästaruppgifterna på ert kontor. T.ex byter glödlampor, fyller på papper i kopieringsmaskinen, monterar ny utrustning och mycket mer. I en vaktmästares uppgifter innefattas också måleri- och skickeriarbeten. Allt efter just ert behov av en vaktmästare. Vår vaktmästare kommer när det passar er verksamhet; varje dag, några timmar i veckan eller en gång i månaden, som några exempel. Vi vill att ni ska kunna fokusera på er verksamhet och låta oss ta hand om det ni inte har tid med.

 

102 (1)
Läs mer om

Flytthjälp

Att flytta arbetsplatsen är en lång och viktig process med mycket att hålla reda på. Du behöver fokusera på personalen och inte på själva flytten. SOFQ ansvarar för kontorsflytt i Stockholm och skräddarsyr ditt kontorsflytt utefter Dina behov. Du kan välja mellan t ex packning, flytt och flyttstädning. SOFQ står för kvalité, service och vi värnar om tidsaspekten då vi är mycket väl medvetna om att ett kontorsflytt ska ske smidigt så att man kan snabbt få igång verksamheten igen.

 

bud
Läs mer om

Bud

Vi hjälper företag och privatpersoner med bud och transporter i Stockholmsområdet. I vår budservice utför vi transporter från kuvert till pall, nya saker och gamla saker. Vi har transporttillstånd och försäkringar som även täcker transporter av värdefullt gods. Vid flytt av dina gods använder vi oss av professionell utrustning för att lasta på och av och vi är noga med sekretess

Rekrytering av personal

värdinatjänster
6264167772_940be58748_o

Värdinnatjänster

Att bli sedd, bekräftad och mottagen är avgörande för hur ett kundmöte eller en konferens kommer att utveckla sig . Våra värdinnor är erfarna och bemästrar konsten att kunna ge service på hög nivå.

Office-koordinator

Vi har erfarna office-koordinator inom städbranschen som är beredda att hoppa in när det finns behov av kunnig personal.