ÅTERVINNING

Vi erbjuder kostnadseffektiva återvinningslösningar för kontor och kommersiella fastigheter i Stockholm. För oss är återvinningsbranschen i högsta grad en servicebransch. Som kund kommer du upptäcka att våra bilar kommer när vi lovar och att det alltid finns någon redo att hjälpa dig när du ringer.

kontor återvinning
Läs mer om

ÅTERVINNING FÖR KONTOR

 

När vi får förtroendet att ta hand om återvinningen på ert kontor utgår vi ifrån just ert företags behov. Vi börjar med att besöka kontoret för att se och lyssna. Ska vi hämta ofta eller sällan och vilka typer av avfall ska återvinnas? Därefter lägger vi upp en plan för återvinningen och placerar överenskomna återvinningskärl på kontoret. Löpande avtal med schemalagd hämtning ger alltid bästa pris. Vi tror på att du som kund vill veta vad du betalar för och tillämpar inga dolda avgifter som t. ex. sorterings- eller framkörningsavgift.

shutterstock_110068304
Läs mer om

ÅTERVINNINGSRUM I FASTIGHETER

För kommersiella fastigheter kan SOFQ ta hand om avfallet från det gemensamma återvinningsrummet. Vi förser återvinningsrummet med tydliga skyltar och ser till att alltid hålla rent och snyggt efter oss vid tömning. Löpande avtal ger alltid bästa pris. Vi tror på att du som kund vill veta vad du betalar för och tillämpar inga dolda avgifter som t. ex. sorterings- eller framkörningsavgift. SOFQ kan även erbjuda ett fast månadspris oberoende av mängden avfall. Vi justerar automatiskt antalet tömningar efter säsong och ser till att hela tiden hålla återvinningsrummet rent och tömt. Dessutom blir det enklare att budgetera för er som kund.

Läs mer om

SEKRETESSÅTERVINNING

 

Våra leverantörer har lång erfarenhet av sekretessåtervinning. Vi ställer ut låsta kärl så att du tryggt kan återvinna känsligt material. Bland våra kunder återfinns flera av landets största företag. Några av våra tjänster är miljöstationer för kontor, återvinningsrum, sekretessåtervinning, engångstömningar.

 

 

 

shutterstock_1413635231
Läs mer om

HÄMTNING AV AVFALL OCH SKRÄP

Ska du flytta, tömma ett förråd eller behöver bli av med annat löst avfall erbjuder Sofq hjälp med engångstömningar.
Exempel på engångstömningar:
*Tömningar av förrådet eller lagret.
*Kärl för engångstömningar i samband med personalfester, stora konferenser eller liknande.
*Gamla pärmar och papper om ni vill städa ut.
När vi hämtar t.ex. möbler och stolar som ska slängas, försöker vi alltid i första hand donera allt som går, till välgörenhetsorganisationer.

 

 

110
Läs mer om

BALPRESSAR

Dixi är en Tysktillverkad balpress av högsta premium kvalité. All tillverkning sker i moderna fabriker belägna i Bermatingen Tyskland. Varje år tillverkas mellan 3600 – 4200 maskiner. Dixi maskinerna är enkla och väldigt säkra att använda. Maskinerna är kompakta och kräver väldigt liten yta. Maskinerna är utrustade med en LCD display som visar dom olika val som man kan göra Wellpappsläge eller mjukplastläge. Balhöjderna kan justeras likaså komprimeringstiden m.m. Det är små detaljer som gör skillnad i det dagliga arbetet.Dixi har ett väldigt brett utbud av maskiner. Vi offererar ”rätt” maskin efter era förutsättningar, behov och fraktion.

standard kärl
Läs mer om

MILJÖSTATIONER

Du har möjlighet att samla ditt avfall i två typer av återvinningskärl. Utan extra kostnad erbjuder vi praktiska standardkärl, men för dig som vill möblera ditt kontor med stil finns mer designade alternativ. Våra vita standardkärl ingår alltid i priset och levereras i flera olika storlekar. Dem är diskreta, tåliga och tydligt markerade med vad som ska sorteras i varje: