KVALITETSSÄKRAD STÄDNING

För att utveckla en förståelse för din unika kontorsmiljö kommer våra specialister ut till er för en gedigen genomgång av nuläget. En arbetsplatsundersökning innefattar mätning av alla ytor, tillgänglighetsinformation, förutsättningar och befintliga lösningar. Detta utgör basen för den nya lösningen.

Daglig Städning

kontorslandskap
Läs mer om

Kontorsstädning

Alla förtjänar en arbetsplats där de trivs och har möjligheter, liksom förutsättningar, till att må bra och utföra sitt arbete på ett optimalt sätt. Att komma in till ett välstädat kontor varje morgon känns välkommande för både medarbetare och kunder. Första intrycket hos en kund ska vara ett organiserat och fräscht kontor. Att anlita SOFQ som din lokalvårdare behöver du som kund inte tänka på kontorsstädning – vi anpassar oss efter era krav och behov.

trappor
Läs mer om

Trappstädning

Entrén och trapphusen ger oss ett första intryck av fastigheten och redan där bildar vi oss en uppfattning. Inte bara om den allmänna miljön utan också om hyresgästerna som bor där eller företagen som inkvarterats i byggnaden. Städningen bidrar till en längre livslängd för trapphuset och är en god investering för fastigheten i sig.

 

shutterstock_1046848897
Läs mer om

Garagestädning

Garage behöver underhållas och rengöras. Det är många påfrestningar som golvet i ert garaget utsätts för och med våra moderna sop- och skurmaskiner blir det både rent och dammfritt – vår garagestädning är väldigt smidig. Underhållning av garage sker med maskingssopning med jämna intervaller.

 

 

Supporttjänster

shutterstock_1191093739
Läs mer om

Storstädning

Vi erbjuder storstädning där inga detaljer missas och som anpassas efter era behov. Alla lokaler som används mycket behöver regelbunden storstädning för att man skall komma åt dom svårstädade ytor som vanlig dagstädning inte kommer åt ordentligt. Effekten av en storstädning är märkbar, ökad trivsel för dom som vistas där och ett enklare löpande underhåll. Även om den regelbundna städningen kan vara tillfredsställande så finns det detaljer och utrymmen som inte ingår i den dagliga städningen.

fönnsterputss
Läs mer om

Fönsterputs

Vill du att dina kunder och medarbetare ska trivas i dina lokaler? Se i så fall till att dina fönster är rena! Det kanske låter som en petitess men när dina fönster är rena så släpper de in mer ljus vilket gör att du skapar en skön känsla i dina lokaler så att både kunder och medarbetare trivs hos dig. Låt oss ta hand om fönsterputsningen så ser vi till att dina lokaler blir ljusa, fräscha och trivsamma. När du behöver fönsterputsning på företaget är det viktigt att arbetet störs så litet så möjligt.  Vi håller en bra prisnivå. Våra fönsterputsare är professionella med mångårig erfarenhet och klarar därför av alla typer av fönster.

102 (1)
Läs mer om

Flyttstädning

Många väljer att ta hjälp utav proffs när det kommer till flyttstädning och alla vet att det är viktigt att lämna de gamla fastigheten i perfekt skick.  Det är därför du som kund ska anlita SOFQ för att hjälpa dig med perfektionen kring flyttstädningen, där både du och den nya ägaren kommer att vara mycket nöjda.

BYGGSTÄDNING
Läs mer om

Byggstädning

En byggstädning är en grövre städning efter en ombyggnad, där dammrester sitter kvar. Hos oss kan du känna dig trygg att din byggstädning blir utförd enligt regler och förväntningar. Du får ett slutresultat från A till Ö på ett sätt som du känner dig nöjd med. SOFQ gör det säkrare för din byggpersonal och säkerhetsställer att arbetet kan flyta på effektivt.

golvvåård
Läs mer om

Golvvård

Vi erbjuder periodisk golvvård. Poängen med periodiskt golvunderhåll är, till skillnad från städning, att behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv.

MATTVÄTT
Läs mer om

Mattvätt

En matta behöver skötsel för att hålla länge. Vanlig dammsugning tar bort mycket damm och smuts som finns i mattan, men den tar inte bort fläckar eller hård smuts. För att en matta ska bli ordentligt ren krävs regelbunden, djupgörande mattvätt. Vi tvättar dina mattor enligt de senaste metoderna som är både effektiva och skonsamma för miljön. Vi använder en ny teknik som gör dina mattors färger som nya, samtidigt som mattan blir ren och har en minskad allergipåverkan.

Läs mer om

Förbrukningsmaterial

Vi levererar all typ utav hygienartiklar och städmaterial utefter ditt behov. Det finns en tendens att inte tänka på den dolda kostnaden som förbrukningsvaror har på ett företag – men det är enkelt att återfå den och faktiskt spara pengar. Tillsammans med dig gör vi en analys av vilka varor du är i behov av, som till exempel handtvål, hushållspapper, och detta ger dig större kostnads- och behovskontroll.

NYFIKEN PÅ VAD VI KAN ERBJUDA ER?

Total kundanpassning, Utifrån era önskemål formar vi en aktivitetsplan kring den service ni önskar, precis som ni vill ha det