Kvalitets- och miljöledning i SOFQ

SOFQ är ett nytt företag men dess ledning har lång erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete och ständiga förbättringar baserade på ISO 9001 (kvalitet), 14001 (miljö) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). När vi nu utvecklar verksamheten använder vi oss av standardkriterierna för att uppnå den kundtillfredsställelse som krävs för framgång på marknaden.

När det gäller kvalitet följer vi vår egen policy som vi årligen tillsammans med andra kravuppfyllelser granskar och reviderar.Verksamhetens miljörisker bedöms och för miljöaspekter med högst riskvärde utvecklas åtgärdsplaner. Bindande legala och andra krav bevakas och förs vid behov upp i åtgärdsplanen.Vi använder i första hand miljömärkta/miljövänliga kemikalier i daglig lokalvård och högsta euroklass vad gäller bilar. På underleverantörer ställer vi samma krav som på oss om vi själva skulle utfört tjänsten.

I vår affärsutveckling av ledningssystemet efter standardkriterier arbetar vi med extern resurs med lång och meriterande erfarenhet.

24/7 Support

Hög tillgänglighet, Vi kan ta emot felanmälningar dygnet runt på årets alla 365 dagar.

Måndag - Fredag

Vill ni anlita oss eller veta mer om våra tjänster? Vänligen fyll i intresseanmälan så hör vi av oss till er. Varmt välkommen till oss på Solution of Quality Sweden