KONTOR

Varje kontorsplats är unikt och har sina egna speciella behov. Letar du kontorsmaterial för din arbetsplats? Hur ser just ditt behov ut av inredning, profilmaterial, eller kanske behöver ni montera om någonting?

Vi på SOFQ vill förse er med de bästa lösningarna och produkterna för just ditt företag.

Vi erbjuder personligt service, gedigen kompetens, snabba leveranser samt konkurrenskraftiga priser. Vi tillhandahåller även tjänsten skåpservice som innebär att vi kommer ut till er och ser till att ni alltid har ett komplett förråd där ingenting fattas utefter just ert behov av kontorsmaterial. Dessutom håller vi det snyggt och det blir ordning i förrådet.

Vi har allt du behöver till kontoret. Låga priser, Brett sortiment, Snabba leveranser, Enkel beställning och Personlig kundtjänst.

kontorsmaterial
Läs mer om

Kontorsmaterial

Vi har ett stort utbud och snabba leveranser på kontorsmaterial efter just ditt företags behov. Vi erbjuder allt från skrivbordsartiklar, block och pennor, till kuvert och konferensmaterial. Beställningen till dig skräddarsyr vi efter ditt specifika behov i tydlighet.

Uthyrning
Läs mer om

Trycksaker

Hos oss kan ni beställa kontorsmaterial till ert företag med er logotyp på, – allt från visitkort, block och foldrar till produktförpackningar och kataloger. Vi arbetar alltid utifrån personlig service och anpassning till ert företag och minimerar därför risken för feltryck.

Grafisk 1
Läs mer om

Profilmaterial

Syns ni så finns ni! Vi erbjuder profil produkter för alla era önskemål,- allt från klädesplagg till paraplyer, muggar, pennor och musmattor till större produkter som resväskor, eller köksutrustning.

 

Grafisk hjälp och design

Vi arbetar med företagsprofilering och hjälper er oavsett om det är framtagande av original till trycksaker eller ert företags grafiska profilering.

Vi skräddarsyr er lösning genom personlig service och nära avstämningar för att nå det bästa resultatet. Anlita er personliga grafiska designer genom att maila oss!

3 D
Läs mer om

Inredning

Önskar ni stöd i form av design och formgivning av ett nytt kontor eller har ni behov att förbättra kontorets potential? Vi samarbetar med företag som jobbar med dessa frågor varje dag för små och stora företag. Kanske behöver ni hjälp med en uppfräschning av kontoret, eller förbättring av akustiken i något rum? Oavsett vad det gäller så startar vi alltid med ett möte med er för att lyssna in era behov. Därefter tar vi fram förslag på en åtgärdsplan som passar både ekonomi, logistik och era funktionsbehov.

inredningsmontage 1
Läs mer om

Inredningsmontage

Vi har stor erfarenhet av möbelmontering. Montörerna som ingår i SOQF är specialiserade på inredning främst för kontor och offentliga miljöer och har många års erfarenhet av olika projekt.

Företagets största uppdragsgivare är väletablerade leverantörer av b la kontorsmöbler och vi står till tjänst när möbler/inredning behöver levereras till kund och monteras. Nära samarbete med våra uppdragsgivare kan vi ta fram inredningskoncept, vi vägleder kunderna, sammanställer beställningar, monterar er inredning och tar hand om er befintliga interiör. Vi har kontakt med leverantörer samt personal ute på arbetsplatserna.

Här arbetar vi med inredning av alla de slag. Allt från enklare idéer till helhetslösningar av projekt, privat som offentlig marknad finns med under hela processen, från informationsmötet fram till överlämnandet av nycklar vid inflyttning om så önskas. Vi ser alltid till att er kund hamnar i fokus.​​

 

Installing smoke alarm
Man using a rubber mallet and tapping block to install the next row of laminate flooring. Adding to the do it yourself and renovation themes of the image are uncovered wall outlets and power tools in the background.

El-arbeten

Våra partners och våra egna medarbetare har erfarenhet och den behörighet som arbetet vanligtvis kräver.

Om vi saknar erfoderlig behörighet för uppdraget gör vi en lokalupphandlingfördetta.

Renovering

Vi kan erbjuda tjänster såsom byggnation, elarbeten, mattläggning samt måleri. Detta medför att vi ofta är länken mellan arkitekten och slutkunden. Här åtar vi oss att utföra och leda de ombyggnader, reparationer och moderniseringar som beställare och arkitekt enats om. Till detta förmedlar och samordnar vi behovet av hantverkare och El-företag