OM SOLUTION OF QUALITY SWEDEN

Solution of Quality startade med en idé om att omforma tanken kring städning och supporttjänster på företag. Vår ambition är att erbjuda en lösning för
framtiden – redan idag! Genom att arbeta i tajta team, visa omsorg om vårt arbete samt personlig dialog och öppenhet strävar vi efter enkla och positivt
mötta lösningar varje dag.  Vi finns i hela Stockholms regionen och växer, med vår egen organisation och våra samarbetspartners. Vi skapar lösningar som passar din verksamhet på en ort eller samordnat för flera orter i övriga regionen. SOFQ har sitt huvudkontor i Kista/Stockholm.

Vår styrka är att vi kan kombinera flera olika tjänster som bidrar till det viktigaste av allt – arbetsglädje. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Som kund hos oss kan och ska du förvänta dig lite mer. Våra duktiga medarbetare arbetar ständigt för att bli lite bättre på det vi gör, så att samtliga våra kunder skall vara nöjda.

All in one – just a click away!

När du köper våra tjänster får du tillgång till en helhetspartner. Vi ser till att lösa dina behov enligt vad vi avtalat i förväg, men vi hjälper dig förstås gärna även med annat som dyker upp oväntat. I en kostnadsfri servicerevision analyserar vi era befintliga avtal och kostnader.

Om det är så att ni önskar er anpassade tjänster till just era behov så har SOFQ lösningen. Tveka inte att kontakta oss.

Arbetsplatsundersökning

För att utveckla en förståelse för din unika kontorsmiljö kommer våra specialister ut till er för en gedigen genomgång av nuläget. En arbetsplatsundersökning innefattar mätning av alla ytor, tillgänglighetsinformation, förutsättningar och befintliga lösningar. Detta utgör basen för den nya lösningen.

Många företag har unika krav och behöver ofta en skräddarsydd kombination av tjänster för att få verksamheten att fungera sömlöst. Här kan du sätta ihop en egen kombination av produkter och tjänster och få ett ungefärligt pris för paketet.

Värderingar & Policy

Vi sätter kundens behov främst och ger bästa möjliga service i alla uppdrag vi tar oss an. Detta genomsyrar allt vi gör. Vi älskar att hitta lösningar och nya möjligheter.
Våra grundläggande värderingar innefattar
  • Kvalitet och nyskapande
  • Frihet och ansvar
  • Teamwork och glädje
  • Kundfokus och långsiktighet
Vi vet att våra kunder valt oss framför våra konkurrenter och är alltid måna om att ge dem mervärde och inspiration. Vi vågar leda med långsiktigt fokus och tar till vara alla möjligheter att lära och utvecklas.

Vision & Strategi

Vi vill bli ett komplett facility management företag som kombinerar det lilla med det stora,
  • Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att ta fram kostnadseffektiva kundanpassade lösningar.
  • Vi satsar på nyskapande och är lyhörda för våra kunders och medarbetarnas behov
  • Vi vårdar relationerna med våra leverantörer för att tillhandahålla och leverera dessa lösningar
  • Vi tror på ett ansvarsfullt ledarskap som skapar lönsam tillväxt i samklang med miljömässig hållbarhet som också tar samhällsansvar.
99

Kvalitet & Nyskapande

Vi kompromissar inte om kvalitet. Vi strävar ständigt efter mer ändamålsenliga lösningar. Vi har frihet att ta initiativ och med kraft agera utifrån egna och våra kunders intresse. Vi tar ansvar för vad vi gör och bidrar på ett positivt sätt i samhället där vi är verksamma.
Vi respekterar, litar på varandra och på våra intressenter för att nå goda resultat. Vi trivs med att arbeta tillsammans och visa varandra uppskattning.

Arbeta hos SOFQ

Väx med oss?

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Därför är det viktigt för oss att vara en attraktiv och meningsfull arbetsplats med tydliga värderingar, glada kollegor och sprudlande idéer. Frihet och ansvar, personlig utveckling och möjlighet att påverka, är viktiga värden. Hos oss får du allt och lite till. Välkommen!

 

 

 

 

Är det dig vi söker?

Just nu söker vi duktiga Lokalvårdare, men vi ser fram emot att höra från dig, vare sig det gäller en fråga eller om du vill skicka oss en spontanansökan.

Lokalvårdare

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att rengöra lokaler i olika miljöer och kan även innebära att man deltar i bygg-, flytt- och storstädning. Vi söker dig som önskar att arbeta heltid, deltid eller som timanställd.

Söker Praktikanter

Vi söker nu praktikanter till vår Säljavdelning. Uppgifterna kommer att vara varierande, och du kommer att få en bred erfarenhet av arbetet kring kunder, försäljning orderläggning och provhantering.

Praktikansökan

Spontanansökan

Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst, men vill gärna jobba med oss på Sofq? Skicka in en spontanansökan till oss! Vi letar alltid efter nya medarbetare och tar gärna emot spontanansökningar.  Skriv några rader om varför du är intresserad av att bli vår medarbetare och vad du kan tillföra!

24/7 Support

Hög tillgänglighet, Vi kan ta emot felanmälningar dygnet runt på årets alla 365 dagar.

Måndag - Fredag

Vill ni anlita oss eller veta mer om våra tjänster? Vänligen fyll i intresseanmälan så hör vi av oss till er. Varmt välkommen till oss på Solution of Quality Sweden